Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik ( ja ja als coach) behoorlijk ben aangekomen afgelopen jaar.
Begin 2017 startte ik met mijn studio Bodyconcept, nou ben ik van mening dat je niet iets kan aanbevelen wanneer je het zelf niet geprobeerd hebt, dus begon ik ook met de Powerslim leefstijl en heel eerlijk dat was ook echt wel nodig.

Als echte bourgondiër ben ik stapel op alle lekkers wat er maar te verkrijgen is zowel zoet als zout, een vetrandje aan je vlees? ohhh lekker juist dat geeft meer smaak, wat extra saus?… kom maar op, maar ja inmiddels kon ik al niet meer in reguliere kledingzaken winkelen.

Dus met min of meer tegenzin begonnen aan een nieuwe leefstijl, en wat schetst mijn verbazing ik vond het super makkelijk om vol te houden, de kilo’s vlogen er af en in mei was ik bijna 17 kilo lichter en had ik bergen energie en levenslust.

Deze leefstijl was voor mij makkelijk vol te houden, ik taalde niet meer naar friet, chips, chocolade, zoutjes en andere verleidingen, dat wil niet zeggen dat ik nu een saai leven had en nooit eens uit eten ging of nooit eens aan het snoepen sloeg hoor, maar ik had de volgende dag steeds meteen weer mijn gezonde leefstijl te pakken,en wist daardoor 2 jaar heel gemakkelijk op mijn gezonde gewicht te blijven tot…… opeens lukte het me niet om de draad weer op te pakken en ik bleef maar “foute”dingen eten en dacht steeds…. ach ik pik het morgen wel weer op.
Maar inmiddels zijn we driekwart jaar en diverse kilo’s verder en zie hier mijn schandelijke verhaal.

Maar nu op de drempel van een nieuw jaar deel ik met jullie mijn goede voornemen om dit jaar weer mijn kilo’s de baas te worden en hoop dat er mensen zijn die met me mee doen, dit kan uiteraard op verschillende manieren, en welke manier je ook kiest je lichaam zal je er dankbaar voor zijn. Want overgewicht is een groot probleem aan het worden en niet alleen wat betreft je uiterlijk maar wordt steeds vaker gekoppeld aan ziekten.
Een gezond gewicht is niet per definitie broodmager zonder zwembandje, maar een gewicht waar je je goed bij voelt en waar je
vet/vocht/spier-waardes in goede verhouding zijn.

Ik wens jullie allen een goed en gezond 2020