Ik voel me jonger dan 10 jaar geleden!*

Tiny Kool, 69 jaar uit Leerdam

Wat was ik een slechte eter. Groenten? Er zijn er meer die ik niet lust dan die ik wel lust. Veel aandacht besteedde ik niet aan de maaltijden. Als het maar gemakkelijk was, vond ik het prima. Maar: al dat gemakkelijke eten bleef niet onopgemerkt. Met de jaren werd ik steeds zwaarder en vermoeider en ik kreeg last van mijn gewrichten.

Mijn dochter Meta was afgevallen met PowerSlim, mijn dochter Antoinette begon er net mee (link naar succesverhaal). Allebei waren ze enthousiast. Ik dacht: wat heb ik te verliezen? Laat ik ook eens een afspraak maken.

Zo zat ik op 1 februari bij Willy van La Peau Satin in Leerdam aan tafel. Veel hoefde ze me niet uit te leggen, want ik had van mijn dochters al een en ander gehoord en ook al wat producten geproefd. Ik merkte dat er een ‘klik’ was en ben meteen gestart.

Het is nu bijna 5 maanden geleden dat ik gestart ben met PowerSlim. Ik heb mijn streefgewicht bereikt en kan haast niet uitleggen wat voor verschil dat maakt. Ik heb veel meer energie en ik beweeg nu zoveel makkelijker!

Ik kijk terug op 5 enorm gezellige maanden. De PowerSlim producten zijn lekker, de recepten eenvoudig en het mooiste is: ik heb groenten leren eten en waarderen. Ik voel me beter en jonger dan 10 jaar geleden.